WILT U EEN STUDIO, APPARTEMENT OF WONING VERHUREN?

Wilt u uw woning verhuren? Onder de naam Mijnhuurwoning.com adviseren en begeleiden wij persoonlijk bij de verhuur van een huurwoning. We zijn vooral actief in de regio Deventer, Raalte, Twello, Voorst en Zutphen.

Op onze website Mijnhuurwoning.com geven wij een overzicht van huurwoningen met foto’s en duidelijke presentaties. De website is toegankelijk voor iedereen. Huurwoning zoekenden kunnen ons volgen op Facebook om op de hoogte te worden gehouden van het nieuwste aanbod woningen in de regio Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Ook is het voor geïnteresseerden in veel gevallen mogelijk een virtuele rondleiding van een bij ons te huur staande woning te nemen via ons Youtube kanaal. Een bezichtiging van een bij ons aangeboden huurwoning is voor een geïnteresseerde kosteloos en vrijblijvend.

Woning verhuren? Waarom kiezen voor ons?

MARKETING
Mijnhuurwoning.com zet woningen breed in de markt door, naast het plaatsen op de eigen website, de woningen ook op andere veel gebruikte websites te presenteren zoals Pararius, Rooftrack, Huurda, Jaap, Huislijn, Huurwoningen.nl, enzovoorts.
 
SCREENING
Naast het ‘face to face’ contact dat wij met iedere potentiële huurder hebben, dient iedere kandidaat huurder ons te voorzien van diverse documenten. Op basis van de aangeleverde documenten en doen wij een uitgebreid antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en onderzoek naar de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van de kandidaat huurder.
 
PERSOONLIJK
Wij hebben onze diensten opgedeeld in modules, maar wij verzorgen graag het hele traject van A tot en met Z voor u. Ieder aspect in het verhuurproces krijgt van ons persoonlijke aandacht met een grote betrokkenheid. Dus naast de genoemde marketing en goede screening geldt bovenal onze enthousiaste, persoonlijke en betrokken benadering die onze dienstverlening laat excelleren!
 
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0570 69 11 78 !
Kitty-van-Schooten-&-Ferenc-Woolderink

Een woning verhuren? Neem contact met ons op

    Chat openen
    1
    Hallo 👋
    Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?