Woning huren in Deventer

Vertrouwd een woning huren in Deventer? Dan bent u bij Mijnhuurwoning.com op het goede adres. Onder de naam Mijnhuurwoning.com adviseer en begeleid ik u, als geïnteresseerde in een huurwoning, persoonlijk. We zijn vooral actief in de regio Deventer, Raalte, Twello, Voorst en Zutphen. Op de website Mijnhuurwoning.com wordt een overzicht weergegeven van woningen met foto’s en duidelijke presentaties. De website is toegankelijk voor iedereen en inschrijven om op de hoogte te worden gehouden, of het maken van een afspraak voor een bezichtiging van een woning, is gratis en vrijblijvend. Bij interesse in een huurwoning kunt u besluiten of u een schriftelijke opdracht tot dienstverlening wilt verstrekken voor het leveren van onze diensten.
 
De diensten omvatten het in algemene zin adviseren en begeleiden. We doen dit door o.a. het inventariseren van uw gegevens zoals kopieën van uw identiteitsbewijs en inkomensgegevens. We bespreken de uitgangspunten, de huurovereenkomst en de daarin benoemde artikelen. We adviseren en begeleiden ook het traject van contract- en huurprijsonderhandeling en de ondertekening van de huurovereenkomst. We coördineren de betaling van de eerste maand huur en de waarborgsom. Vervolgens plannen we met u een datum voor de oplevering en de sleuteloverdracht
 
Het honorarium voor de diensten verschilt per woning en is onder andere afhankelijk van de verwachtte tijdsinvestering. Ik kom het als één totaalbedrag vooraf met u overeen, zodat u niet geconfronteerd wordt met verrassingen achteraf.
 
Hebt u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail gerust!
 
Kitty van Schooten
 
Meer informatie over Mijnhuurwoning.com, Kitty van Schooten en Impresco kunt u vinden op Mijnhuurwoning.com.

Recent toegevoegde huurwoningen in Deventer

Chat openen
1
Hallo 👋
Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?