Woning huren of verhuren

Woning huren of verhuren? Mijnhuurwoning.com is uw persoonlijke verhuurmakelaar

Woning huren of verhuren? Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor een betrokken partij die u het werk uit handen neemt en waarvan u weet dat alle rechten en plichten worden nageleefd. Kortom; u wilt ontzorgd worden en daarvoor kiest u voor Mijnhuurwoning.com. U kunt rekenen op een full service dienstverlening waarbij u centraal staat. Door de pro actieve en eerlijke begeleiding van huurder en verhuurder kunnen wij slagvaardig handelen. Impresco | Mijnhuurwoning.com is een betrokken partij waar u alle zaken kunt laten verzorgen rondom het verhuren en beheren van uw onroerend goed.
 
De bewezen dienstverlening en strategie van Mijnhuurwoning.com resulteert in een snelle en betrouwbare verhuur zonder leegstand. Samen met u behalen wij de gestelde doelstellingen. 
 
Mijnhuurwoning.com hanteert altijd een degelijke screening op huurkandidaten om uw zekerheden in de toekomst te waarborgen. Wij hebben toegang tot huurwaardering registers waardoor het huurverleden van kandidaten inzichtelijk wordt. Tevens voert Mijnhuurwoning.com een uitgebreid antecedentenonderzoek uit om de kredietwaardigheid en het betaalgedrag te toetsen. Deze uitvoerige, sociale en financiële controles voorkomen vervelende huurderskwesties in de toekomst! Daarbij is een juridisch juiste huurovereenkomst en een uitgebreide opnamestaat van de oplevering een must om discussies in de toekomst te voorkomen. Mijnhuurwoning.com regelt het voor u!
 

Voordeligste in de markt

Door de modulaire tariefopbouw bepaalt u zelf welke diensten u wel en niet door Mijnhuurwoning.com laat verzorgen. Wij hanteren een concurrerend tarief om uw zekerheden in de verhuur te waarborgen. 
 

Onze speciale huurdoelgroepen

  • Overheid & Defensie.
  • Expat rentals.
  • HBO & Universitair opgeleiden
  • Groeps- & personeelshuisvesting.
  • Huurders en verhuurders
Onze opdrachtgevers aan de huurders zijde zijn o.a. particulieren, bedrijven (expats) en overheidsorganisaties die woonruimte zoeken voor korte en lange termijn. Onze verhuuropdrachten ontvangen wij van particuliere en bedrijfsmatige eigenaren, projectontwikkelaars, institutionele beleggers, woningcorporaties en makelaars.
 

Alle aandacht voor uw woning

Wij maken uw woning bekend bij alle makelaars en bemiddelaars in de omgeving. Tevens plaatsen wij deze op alle bekende woningwebsites. Uw woning wordt dagelijks aan alle potentiële huurkandidaten getoond. Mijnhuurwoning.com combineert zo de landelijke (moderne) media met persoonlijke proactieve aandacht binnen uw lokale regio. De vaste contactpersonen verzorgen voor u als verhuurder een snelle verhuur zonder leegstand. Één aanspreekpunt voor een gegarandeerde verhuur!

Mijnhuurwoning.com: Uw gemak in verhuur

Ons vastgoedmanagement is gericht op de dagelijkse exploitatie van uw object(en). Wij nemen u de huurincasso en huurderscontacten uit handen en coördineren het de technische vastgoedonderhoud in overleg met u. Als ervaren vastgoedmanager is Impresco | Mijnhuurwoning.com nauw betrokken bij u en uw huurders waardoor wij snel en doeltreffend kunnen handelen.
 
Ons kantoor aan de Leonard Springerlaan 299 in Deventer, waarvandaan al onze diensten worden uitgevoerd, is gesitueerd op korte afstand van uw woning. Huurpenningen worden via automatisch incasso geïnd. Met regelmaat bezoeken wij uw verhuurde woning(en) en wij hebben continu contact met alle partijen. Zo bewaken wij de orde en netheid van uw pand(en), voeren wij de benodigde reparaties uit en zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.
 
U hebt een vaste contactpersoon binnen ons bureau. Op deze manier worden betrokkenheid en slagvaardigheid gewaarborgd.
 
Kortom: Vertrouwd uw woning huren of verhuren? Mijnhuurwoning.com!
Chat openen
1
Hallo 👋
Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?