Impresco vastgoedmanagement

Ons Verhaal

Wat doet Impresco?

Impresco heeft ruim 280 vastgoedobjecten in beheer. De vastgoedportefeuille bestaat uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woningen. Het aandeel huurwoningen is hierbij het grootst. Onze opdrachtgevers zijn diverse particulieren en bedrijven met vastgoedportefeuilles variërend van 1 tot en met ongeveer 20 objecten. De meeste objecten zijn gelegen in en om de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Iedere opdrachtgever heeft zijn/haar wensen, eisen en verwachtingen waar wij naar ons beste kunnen invulling aan geven.

Wij adviseren bij het huren en/of verhuren van bedrijfshuisvesting, bij projectontwikkeling en bij het kopen en/of verkopen van vastgoed(portefeuilles).

Impresco heeft als bedrijfsfilosofie dat gebouwen ten dienste moeten staan van mensen. Bij te realiseren gebouwen betekent dit dat er goed gekeken moet worden naar de wensen en eisen van toekomstige gebruikers. Voor bestaande gebouwen moet er gezocht worden naar passende gebruikers. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om kantoren, winkels, bedrijfscomplexen of woningen. Impresco is een bureau voor marketing, management en advies met als doel onroerend goed te verhuren en verhuurd te houden!

  • Vastgoedmanagement
  • Onderhandelingen over huur en verhuur
  • Advies over huur, verhuur en de locatiekeuze

Bent u een particuliere investeerder? Wij adviseren ook bij de koop van een woning om te verhuren als belegging.

Reviews & ervaringen

Dit zeggen anderen over Impresco | Mijnhuurwoning.com
Kitty-van-Schooten-&-Ferenc-Woolderink
Over ons

Over Impresco | Mijnhuurwoning.com

Ferenc Woolderink en Kitty van Schooten zijn de gezichten van Impresco | Mijnhuurwoning.com.

Ferenc Woolderink is zijn loopbaan in 1996 gestart bij Eurocommerce. Eurocommerce was tot haar faillissement in 2012 de grootste kantoorontwikkelaar van Nederland. In de periode van januari 1996 tot en met maart 2000 hield een klein team zich bezig met het ontwikkelen, realiseren, vermarkten en verhuren van kantoor- en bedrijfsgebouwen. Vervolgens werden deze objecten verkocht aan institutionele beleggers.

Na meer ervaring te hebben opgedaan bij DC Vastgoed (2000 – 2005) en WPM Planontwikkeling (nu Colliers) (2005 – 2006) werd eind 2006 Impresco gestart.

Ons kantoor houdt zich niet bezig met verkoop van onroerend goed, wij hebben en houden onze focus op de verhuur van onroerend goed.

Chat openen
1
Hallo 👋
Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?