Marketing & Management

Wij verzorgen het portefeuille management vooral voor particuliere beleggers en diverse professionele vastgoedbedrijven. Daarnaast verzorgen wij de marketing en de verhuur begeleiding van nieuwbouw projecten.

Advies

Wij adviseren bij het huren en/of verhuren van bedrijfshuisvesting, bij projectontwikkeling en bij het kopen en/of verkopen van vastgoed(portefeuilles). Bent u een particuliere investeerder? Wij adviseren ook bij de koop van een woning om te verhuren als belegging. Neem voor meer informatie contact met ons op bel 0570 69 11 78

Over Impresco
Om een beeld te geven van de Impresco visie op verhuur en management van onroerend goed is een korte introductie op z’n plaats.

Mijn naam is Ferenc Woolderink. Ik ben mijn loopbaan in 1996 gestart bij Eurocommerce, waar we slechts 1 doel hadden t.w. het vermarkten en verhuren van kantoor- en bedrijfsgebouwen. Na meer ervaring te hebben opgedaan bij DC Vastgoed en WPM Planontwikkeling werd in 2006 Impresco gestart. Impresco heeft als bedrijfsfilosofie dat gebouwen ten dienste moeten staan van mensen. Bij te realiseren gebouwen betekent dit dat er goed gekeken moet worden naar de wensen en eisen van toekomstige gebruikers. Voor bestaande gebouwen moet er gezocht worden naar passende gebruikers. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om kantoren, winkels, bedrijfscomplexen of woningen. Impresco is een bureau voor marketing, management en advies met als doel onroerend goed te verhuren en verhuurd te houden!

  • Vastgoedmanagement
  • Onderhandelingen over huur en verhuur
  • Advies over huur, verhuur en de locatiekeuze

Ons kantoor houdt zich niet bezig met verkoop van onroerend goed, wij hebben en houden onze focus op verhuur van onroerend goed.