Onze diensten

Mijnhuurwoning heeft haar dienstverlening opgedeeld in modules waaruit een verhuurder kan kiezen.
 
Impresco | Mijnhuurwoning.com heeft haar diensten opgedeeld in modules, waaruit u als verhuurder een keuze kan maken. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat u gerechtigd bent om de te verhuren woning via ons te huur aan te bieden. Deze modules zijn nader omschreven in onze brochure ‘Uw verhuurpartner’. U treft een PDF download aan op onze website, maar wij voorzien u graag van de gedrukte versie.
 

Module A | Marketing

Impresco | Mijnhuurwoning.com zal naar eigen inzicht de marketing naar beste weten uitvoeren. U stemt ermee in dat wij de te verhuren ruimten met (online) advertenties via verschillende media, biljetten en/of foto’s ter kennis brengen van geïnteresseerde huurwoningzoekenden, collega makelaars en overige derden en dat deze gegevens worden opgenomen op websites en andere overzichten.
 
Wij selecteren kandidaat huurders in overeenstemming met uw wensen.
 
Wij begeleiden bezichtigingen van de woonruimte.
 
Wij coördineren de eerste betaling van huurder aan verhuurder (huur en waarborg betaling) teneinde te kunnen bepalen of er kan worden opgeleverd aan huurder.
 

Module B | Definitief Energielabel

Bij verhuur van woonruimte dient het Energielabel aanwezig te zijn. De afwezigheid van een definitief energielabel kan een boete opleveren. Het label heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. Voor het verkrijgen van een definitief label dient u met uw DigiD in te loggen op de webapplicatie en het programma te doorlopen. Vervolgens kunt u ons kiezen om het label definitief te maken. 
 

Module C | Onderzoek kredietwaardigheid en betaalgedrag

Een kandidaat huurder dient gegevens te verstrekken over identiteit, inkomen enzovoorts. Wij doen onderzoek naar het profiel, de motivatie, de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van een kandidaat huurder. Dit doen wij door o.a. gebruikmaking van onze abonnementen bij gerenommeerde bureaus.
 

Module D | Huurovereenkomst

Wij verzorgen voor u een schriftelijke huurovereenkomst op basis van de door huurder en verhuurder aan te leveren informatie. De overeenkomst is gebaseerd op het ROZ – model woonruimte.
 

Module E | Oplevering

Wij verzorgen de oplevering voor u met een dossier bestaande uit foto’s van de staat van de woning met tekstuele opmerkingen, notering van de meterstanden en het aantal afgegeven sleutels. Deze gegevens worden digitaal aan zowel huurder als verhuurder verstrekt.
 

Module E – 2 | Oplevering Einde Huur

U kunt aan het einde van de huur ervoor kiezen dat wij de oplevering voor u doen. Wij doen dit aan de hand van de beschikbare gegevens. Indien u ons de woning in beheer hebt gegeven en/of wij de woning opnieuw voor u mogen verhuren, dan is de eindoplevering voor u kosteloos. In dat geval zal het opleverdocument met de foto’s die wij bij aanvang van de huur gemaakt hebben als vertrekpunt dienen. Bij de oplevering aan het einde van de huur kijken wij naar de feitelijke situatie bij aanvang en de situatie bij het einde van de huur, behoudens gangbare slijtage die ontstaat door gebruik. Onze constateringen leggen wij vast en gaan hierover geen discussie aan met de vertrekkende huurder. Wij geven u een advies over het wel of niet geheel of gedeeltelijk terugbetalen van de waarborgsom.Nieuwe alinea
Chat openen
1
Hallo 👋
Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?