EEN STUDIO, APPARTEMENT OF WONING HUREN

Wilt u een woning huren? Onder de naam Mijnhuurwoning.com adviseren en begeleiden wij persoonlijk bij de verhuur van een huurwoning. We zijn vooral actief in de regio Deventer, Apeldoorn, Raalte, Twello, Voorst en Zutphen.

Een woning huren via Mijnhuurwoning.com

Op de website Mijnhuurwoning.com wordt een overzicht weergegeven van woningen met foto’s en duidelijke presentaties. De website is toegankelijk voor iedereen en het maken van een afspraak voor een bezichtiging van een woning, is vrijblijvend en gratis.

We gaan de woning waar uw interesse naar uitgaat met u bezichtigen. Indien u nadere interesse hebt in het huren van het huis dan inventariseren we uw gegevens zoals kopieën van uw identiteitsbewijs en inkomensgegevens. Ook bespreken we de uitgangspunten, de huurovereenkomst en de daarin benoemde artikelen. We coördineren de betaling van de eerste maand huur en de waarborgsom. Vervolgens plannen we met u een datum voor de oplevering en de sleuteloverdracht.
 
Hebt u verder nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons altijd bellen op 0570 69 11 78 of mailen naar info@mijnhuurwoning.com

Recent toegevoegde huurwoningen

Chat openen
1
Hallo 👋
Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?