Over ons

Mijnhuurwoning.com is een vastgoedmanagementbureau en verhuurmakelaardij die de juiste huurder probeert te vinden bij woningen die door onze opdrachtgevers te huur worden aangeboden. De huur en verhuur van woonruimte verzorgen wij op een persoonlijke wijze om te komen tot een perfecte match. Of het nu een kamer, studio, appartement, maisonnette of een eengezinswoning betreft, particuliere verhuur, verhuur voor een woningstichting of een institutionele belegger, bij ons bent u op het juiste adres. We zijn vooral actief in de regio Deventer, Apeldoorn en Zutphen inclusief alle omliggende plaatsen in een straal van zo’n 30 km rondom voornoemde steden. Dus ook voor woningen in onder andere Epse, Lochem, Gorssel, Vorden, Voorst, Raalte, Welsum, Diepenveen, Schalkhaar en Warnsveld kan je bij ons terecht.

Impresco | Mijnhuurwoning.com is sinds 2007 actief en verzorgt voor particuliere opdrachtgevers, commerciële marktpartijen, beleggers en projectontwikkelaars de marketing, verhuur en het management van vastgoedportefeuilles. De doelstelling van Impresco is om vastgoed in gebruik te laten nemen en te houden door hierbij passende mensen. Impresco geeft continu aandacht aan zowel de gebruiker als het vastgoed om deze in balans te houden.
 
Ons kantoor is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 299 in Deventer. U bent hier tijdens kantoortijden altijd welkom voor meer informatie over onze diensten en een goede kop koffie, cappuccino, espresso of een kopje thee.
 
  • Huurders en verhuurders worden persoonlijk begeleidt.
  • Wij streven in onze dienstverlening naar optimale tevredenheid bij alle partijen.
  • Mijnhuurwoning.com werkt samen met diverse gerenommeerde NVM makelaarskantoren in de regio.
  • Vertrouwd (ver)huren van kamers, studio’s, appartementen, maisonnettes en eengezinswoningen.
Meer informatie over:
 
Kitty van Schooten
Ferenc Woolderink
Chat openen
1
Hallo 👋
Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?