Werkwijze Mijnhuurwoning.com

Waar vind ik de huurwoningen?

Impresco | Mijnhuurwoning is gevestigd in Deventer en beheerd en verhuurd woningen voor diverse woningeigenaren. Het betreffen vooral woningen in een straal van zo’n 30 kilometer rond de regio Deventer, Zutphen en Apeldoorn.

Op het internet vindt je de woning die je graag wilt huren. Dit kan via onze website Mijnhuurwoning.com, onze Facebook paginaPararius en diverse verzamelwebsites. Voor het meest actuele aanbod en de status kan je het beste onze website Mijnhuurwoning.com raadplegen.

Wat is de verhuurprocedure bij Mijnhuurwoning.com?

Als je via onze website reageert op een woning dan nemen we contact met je op voor een bezichtiging. We stellen je enkele vragen over je situatie, de gezinssamenstelling, je hobby’s, waarom de interesse in de betreffende woning, enzovoorts. Aan de hand van deze gegevens plannen we een vrijblijvende afspraak met je om de woning te bezichtigen. Wij verhuren nooit een woning zonder een bezichtiging en dus ook nooit voordat we jou/jullie persoonlijk hebben ontmoet.

Nadat we hebben bezichtigd en je de woning graag wilt huren, dan hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig zoals identiteitsgegevens en inkomensgegevens. We mailen je dan een “intentieverklaring voor het huren van woonruimte” die mailen we je of je download het formulier hier. De gegevens worden o.a. gescreend op echtheid, jouw kredietwaardigheid en betaalgedrag. Vervolgens beslist de eigenaar/verhuurder of je de woning kunt huren.

De verhuurder wil jou/jullie als huurder...hoe gaat het verder?

Goed nieuws natuurlijk! Wij gaan aan de slag met het opstellen van een schriftelijke huurovereenkomst. Dit concept krijg je eerst toegezonden, zodat je het rustig kunt doorlezen. Als er vragen over zijn of je ziet iets wat niet klopt dan meldt je dat bij ons. Pas nadat je akkoord hebt gegeven op het concept ontvang je van ons de definitieve versie van de huurovereenkomst ter ondertekening en de factuur voor de eerste huurbetaling en de waarborgsom. Van deze procedure wordt door ons nooit afgeweken!

Moeten we je helaas afwijzen, dan vinden we dat vanzelfsprekend vervelend. De vraag naar een huurwoning is nog vaak groter dan het aanbod huurwoningen. Wij laten je vanzelfsprekend weten dat de verhuurder heeft gekozen voor iemand anders als huurder. Voor meer informatie over de toewijzing van een huurwoning kan je ons protocol over de toewijzing doornemen. We zullen de informatie die je ons hebt verstrekt vernietigen. Voor meer informatie hierover; zie onze privacy policy.

Kunnen we al verhuizen?

Als de definitieve huurovereenkomst is getekend dan plannen we in overleg met jou/jullie een datum voor de oplevering. Als de eerste factuur is voldaan (in ieder geval voor of uiterlijk op de datum van oplevering) kunnen we opleveren en jou/jullie de sleutels overhandigen. En ja, dan kan het klussen en verhuizen beginnen! Veel geluk en plezier in de nieuwe woning!

Chat openen
1
Hallo 👋
Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?