Wie zijn wij?

Wij hebben een klein bureau dat persoonlijk contact uiterst belangrijk vindt om prettig en goed zaken te doen. U bent dan ook altijd welkom op ons kantoor voor een goede kop koffie en een praatje. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben gedaan bij gerenommeerde projectontwikkelaars en vastgoedbeheerders, besloot Ferenc Woolderink in 2007 te starten met Impresco. Op dat moment richtte Impresco zich vooral op gedelegeerde projectontwikkeling en management van commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkelcentra. Medio 2008 is Kitty van Schooten medevennoot geworden. Vanaf dat moment is met de naam Mijnhuurwoning.com de dienstverlening uitgebreid met het vermarkten en verhuren van woningen.

Onze doelstelling: Het aan ons in opdracht gegeven vastgoed te verhuren en verhuurd te houden!

Dit doen wij door de inzet van marketing en het voeren van management op een proactieve wijze. Ook dienen wij u desgewenst van advies. Het maakt niet uit of het kantoorruimten, winkelruimtes of woningen betreffen. Iedere particuliere woningeigenaar en professionele belegger met een onroerend goed portefeuille kan bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren bij het kopen van vastgoed als investering, maar wij houden ons niet bezig met koop en verkoop van onroerend goed. Mede hierdoor hebben wij een goede verstandhouding met en worden wij aanbevolen door veel verkoopmakelaars. Om aan onze diensten goed uitvoering te kunnen geven hanteren we als werkgebied een straal van ±35 km rondom Deventer en ±35 km rond Zutphen.

Ferenc Woolderink

“Ik ben mijn loopbaan in 1996 gestart bij Eurocommerce, waar we slechts 1 doel hadden t.w. het vermarkten en verhuren van kantoor- en bedrijfsgebouwen. Na meer ervaring te hebben opgedaan bij DC Vastgoed en WPM Planontwikkeling werd in 2006 Impresco gestart. Impresco heeft als bedrijfsfilosofie dat gebouwen ten dienste moeten staan van mensen. Bij te realiseren gebouwen betekent dit dat er goed gekeken moet worden naar de wensen en eisen van toekomstige gebruikers. Voor bestaande gebouwen moet er gezocht worden naar passende gebruikers. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om kantoren, winkels, bedrijfscomplexen of woningen. Impresco is een bureau voor marketing, management en advies met als doel onroerend goed te verhuren en verhuurd te houden!”

Impresco-Ferenc-Woolderink
Chat openen
1
Hallo 👋
Wij staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen wij je ergens mee helpen?